Paperivaihtoehdot

Käytettävissä olevat paperivaihtoehdot

Perinteiset valokuvat tulostamme Epson SureColor P9000 tulostimella. Tämä on meidän vakio työjuhtamme jolla saamme tehtyä melkein kaikki kuvatyöt mitä meiltä tilataan.  Valokuvapaperin valinnalla on yhtä paljon väliä valmiissa lopputuloksessa kuin esimerkiksi valokuvan valaistuksella. Käytämme pääosin valokuvissa Hahnemühle Fine Art papereita jotka ovat erittäin laadukkaita happovapaita papereita jotka täyttävät myös mm. museoiden vaatimukset ISO 9706 standardilla.
Meiltä saat valokuvat seuraavilla papereilla: 

Photo Pearl 310
310 gsm · RC-paper · bright white · pearl-finish

Helmiäispinnoitettu paperi hienolla pintastruktuurilla. Loistava valinta päivittäiseen käyttöön jossa vaaditaan hyvä värintoisto ja kontrasti.

William Turner 
190 gsm · cotton · white · genuine mould-made paper

William Turner on valmistettu 100% puuvillakuidusta. Paperi on suunniteltu Fine Art tulostuksiin ja pintastruktuuri on todella karkea, lähes vesiväripaperia. Tämä paperi soveltuu todella upeasti vahvojen värien tulkintaan jolla halutaan antaa erilainen laatuvaikutelma. 

Art Canvas Smooth 370
370 gsm · Poly-cotton · naturalwhite

Art Canvas Smooth, on canvas taulujen aatelis materiaali. Tämä canvas eroaa kilpailijoistaan silkalla laadulla, kuvat eivät menetä yksityiskohtiaan vaativissa vedoksissa. Tämä paperi antaa todella jyrkän värikontrastin kuvalle, sillä tämän musta on oikea musta joka antaa värikkäille kuville viimeisen taiteellisen silauksen. Tätä paperia kannattaa käyttää jos haluaa antaa kuville maalauksellisen lopputuloksen.  Art Canvas materiaali on happovapaata, erittäin paksua joka tekee tästä aikaa kestävän vaihtoehdon. Lisäksi tässä ei ole käytetty optisia kirkasteita.  

Pinnacle Cotton Rag 310

310 gsm · Cotton · naturalwhite

Pinnacle Cotton Rag on huippuluokan Fine-Art paperi pehmeällä pinta struktuurilla. Cotton Rag on nimensä mukaisesti valmistettu 100% puuvillasta. Paperin säilyvyys puuvillan vuoksi on erittäin pitkäikäinen, kuvan terävyys pysyy tällä huipussaan ja värisävyjen toisto on aivan uskomattoman hieno. Cotton Rag soveltuu värisävyjen toiston vuoksi todella värikylläisten värien tulkintaan.

Metallic Luster Photo 300 

Metallic Luster paperissa on hiuksen hieno metallipinnoite joka antaa mustavalkoisille kuville aivan uudenlaisen ilmeen. Suosittelemme tätä käytettäväksi monochrome potretteihin joissa halutaan korostaa kuvan syvyyttä ja väridynamiikkaa.

Photo Satin 190gsm 

Photo Satin paperi on suunniteltu kiiltäväksi julisteiksi. Paperi on erittäin ohutta ja kevyttä.

Epson Enhanced Synthetic Paper

ESP paperi on synteettinen paperi joka on suunniteltu kestämään kosteutta. ESP paperin värintoisto on kiitettävän hyvä ja kestävyys on erinomainen, soveltuu erityisesti A-ständeihin jotka joutuvat olemaan säiden armoilla.   

YouTac mattapintainen tekstiilitarra 

Tekstiilitarra soveltuu siihen käyttöön mihin meidän HP Latex tarratulostin ei pysty, eli RGB-värien toistoon. Tekstiilitarralla saamme tehtyä näyttäviä sisustuselementtejä, kuten kuluneen ruokailupöydän kannen uudelleen pinnoittamiseen lasilevyn alla, sinun haluamallasi kuvalla, tai tylsän keittiötason väliseinän uudelleen käsittelyyn.